Yli 100€ ostoksissa ilmainen toimitus Suomen sisällä!

Tietosuojaseloste

Osapuolet
Asiakas & myhemptree.fi / My Hemp Tree Oy.

Rekisteröityessään palveluun käyttäjästä tulee verkkokaupan asiakas ja hänen tietonsa rekisteröidään verkkokaupan asiakasrekisteriin. Käyttäjän rekisteröityjä tietoja käsitellään palvelun tuottamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen, etämyyntiin, palvelun käytön tutkimiseen ja palvelun edelleen kehittämiseen liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi tietoja voidaan käyttää verkkokaupan omaan suoramarkkinointiin ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin. Tietoja ei voida luovuttaa eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

Asiakasrekisteri
Kaikki asiakastiedot säilytetään turvallisesti eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Ohessa henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

• Rekisterinpitäjä: My Hemp Tree Oy.

• Rekisterin nimi: My Hemp Tree Oy asiakasrekisteri.

• Rekisterin pitämisen peruste: Henkilö on rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut verkkokaupasta tuotteita.

• Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin käyttötarkoitus on verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

• Rekisterin sisältämät tiedot: Asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, paikkakunta, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, salasana, rekisteröitymispäivämäärä, ip-osoite ja viimeinen kirjautuminen. Lisäksi rekisteri sisältää tiedot asiakkaan aikaisemmista tilauksista sekä tilausten seurantakoodit.

Rekisterin luottamuksellisuus: Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

• Rekisterin suojaus: Rekisteriä ei luovuteta sivullisille ja rekisteri sijaitsee verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.